Cavalier King Charles Spaniel - Uzgajivačnica Kavaliri hrastove šume


Idi na sadržaj

Cavalier King Charles Spaniel - Udomljavanje

Poštovani vlasnici Cavalier King Charles Spaniel-a,

nikada ne možemo znati što nam život nosi. Nažalost, puno je okolnosti koje mogu dovesti do toga da više nismo u mogučnosti zadržati psa, bez obzira na ljubav i brigu koje smo mu pružili.

Ukoliko iz bilo kojeg razloga više ne možete zadržati i brinuti se o svom Kavaliru, a ne znate kome bi ga povjerili na daljnje čuvanje i brigu, možemo Vam u tome pomoći.
Naime, kao odgovorni uzgajivači i veliki ljubitelji ove plemenite pasmine, poznajemo ljude koji bi vrlo rado imali Kavalira za kućnog ljubimca, ali si ga iz određenih razloga ne mogu priuštiti.

Dozvolite nam da pomognemo i Vama i njima, a što je najvažnije, Vašem Kavaliru.
Vašem kućnom ljubimcu možemo osigurati primjerenu brigu i skrt do kraja njegovog životnog vijeka, uz mogučnost da ga i dalje posjećujete i viđate (naravno, ako to želite).

Ne dozvolite da Vaš Kavalir završi u neprimjerenim životnim uvjetima - mi Vam nudimo pomoć. Obratite nam se s punim povjerenjem, bez obzira na sve, nikada Vas nećemo pitati zašto.

Nemojte dozvoliti da Vaš Kavalir završi na "farmama" pasa ili kod ilegalnih uzgajivača, tzv. "štancera". Vjerujte, takvu sudbinu ne biste poželjeli niti najgorem neprijatelju, a kamoli Vašem ljubimcu. U takvim "sredinama", psi nemaju niti najosnovnije životne uvjete, a pažnja, briga i ljubav kakvu Kavaliri zaslužuju je čista znanstvena fantastika.
U takvom okruženju, kujice služe isključivo kao "štanc mašine" za "proizvodnju" štenaca, njihovi bajni i vrli gospodari kljukaju ih hormonima da bi okotile što više štenaca i da bi se što prije protjerale. Nakon 5-6 godine starosti (ako uopće toliko i dožive), gotovo u pravilu završavaju na cesti, jer više od njih nema nikakve "koristi", već predstavljaju isključivo trošak.
U pravilu, psi se nalaze u "boxovima", nikada ne dijele životni prostor sa svojim vlasnicima, u potpuno neprimjerenim, ponižavajućim i sramotnim uvjetima za život. Hrane se neprikladno i nekvalitetno, a o bilo kakvoj veterinarskoj brizi nema niti govora.

Mogli bi napisati još puno toga (nažalost, ništa dobroga) što očekuje Vašeg ljubimca na takvim mjestima, ali mislimo da tome ovdje nije mjesto.

Nazovite nas, posjetite, porazgovarajte s nama, i zatim odlučite. Vjerujemo da ćete donijeti dobru odluku za Vašeg Cavalier King Charles Spaniel-a, i da će Vam on na njoj biti zahvalan do kraja svog života.


Vrati na sadržaj | Povratak na glavni izbornik